Η ΔΕΥΑΑ στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, προχωρά εντός των προσεχών ημερών στην αντικατάσταση πέντε χιλιάδων (5.000) συμβατικών υδρομέτρων με ψηφιακά υδρόμετρα που διαθέτουν ενσωματωμένη διάταξη μετάδοσης δεδομένων.

Η αντικατάσταση των υδρομέτρων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους πολίτες. Η όλη διαδικασία θα καλυφθεί από τη ΔΕΥΑΑ, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα επιπλέον κόστος.

Η έναρξη των εργασιών θα ξεκινήσει από την περιοχή του Τριγώνου σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στην περιοχή αυτή έως το τέλος του έτους.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των σχετικών εργασιών αντικατάστασης των υδρομέτρων κάθε οικοδομής θα χρειαστεί να γίνουν διακοπές υδροδότησης διάρκειας λίγων λεπτών έως μίας ώρας το μέγιστο.

Την εργασία αντικατάστασης θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου, η Ανάδοχος εταιρεία και οι τεχνικοί της υπηρεσίας ύδρευσης της ΔΕΥΑΑ. Οι τεχνικοί είναι εξειδικευμένοι και θα διασφαλίσουν την ομαλή και γρήγορη εγκατάσταση των νέων υδρομέτρων, ελαχιστοποιώντας την όποια αναστάτωση για τους πολίτες. Τα παλαιά υδρόμετρα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες.

 

Τα οφέλη των νέων ηλεκτρονικών  υδρομέτρων:

Ακρίβεια στις μετρήσεις: Τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα παρέχουν ακριβέστερες και πιο αξιόπιστες μετρήσεις της κατανάλωσης νερού.

Αυτόματη καταγραφή δεδομένων: Δυνατότητα απομακρυσμένης ανάγνωσης και καταγραφής των δεδομένων, μειώνοντας την ανάγκη για φυσική παρουσία.

Άμεση ανίχνευση διαρροών: Τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα μπορούν να ανιχνεύσουν διαρροές στο δίκτυο πιο γρήγορα, βοηθώντας στην αποφυγή απώλειας νερού και στη μείωση του κόστους.

Ευκολία στη διαχείριση: Οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους μέσω ειδικής εφαρμογής, επιτρέποντάς τους να διαχειρίζονται καλύτερα τους πόρους τους και να μειώνουν τη σπατάλη.

Η ΔΕΥΑΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που προάγουν την αποδοτικότητα και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΕΥΑΑ στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών  2681070140.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΑΡΤΑΣ